Risottata Mafaldine avec sauce crémeuse aux champignons et à la tomate

4.7 44 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g de parmesan coupé en cubes (2 cm)
  • 150 g de lardons en cubes
  • 100 g de champignons frais en tranches
  • 350 g de tomates en boîte
  • 200 g de crème, tout type
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 1 pincée d'ail en poudre
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • 1 pincée de piment en poudre rouge séché
  • 300 g d'eau
  • 300 g de pâtes sèches typ Mafaldine
  • 5 feuilles de basilic frais déchirées en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 861.9 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 1505.2 kJ / 359.8 kcal
Vetten 7.7 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...