番茄肥牛豆腐煲

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜头
    1 瓣
  • 白洋葱 切块
    50 克
  • 10 克
  • 番茄 切小块
    300 克
  • 番茄沙司
    40 克
  • 150 克
  • 1 克
  • 生抽
    10 克
  • 肥牛片
    200 克
  • 豆腐 切2x2厘米块
    200 克
  • 切沫
    2 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 1303.3 mg
Eiwitten 60.1 g
Calorieën 2811.2 kJ / 671.9 kcal
Vetten 37.8 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 32.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...