Macarons à la ganache de pistache

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 30min
32 portions

Ingrediënten

Meringue française
  • 100 g de blanc d'œuf de gros œufs, un peu moins de 4 (voir Conseil)
  • 140 g d’amandes, moulues
  • 170 g de sucre à glacer
  • 85 g de sucre
  • ½ c. à thé colorant alimentaire GEL vert (Wilton ou Chefmaster, voir Conseil)
Ganache à la pistache
  • 30 g pistache, décortiquée, émondée et non salée
  • 140 g de pépites de chocolat blanc
  • 70 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses
  • 60 g de beurre non salé coupée en morceaux
  • 2 gouttes d'extrait naturel d'amande

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 10.4 mg
Eiwitten 1.7 g
Calorieën 422 kJ / 100.9 kcal
Vetten 6.4 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 10.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...