Ravioli alle cinque P

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1500 g di acqua
  • 20 g di sale e un po' di più per condire
  • 500 g di ravioli fresco, dall'armadio refrigerato
  • 1 cucchiaino di grani di pepe nero
    ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
  • 100 g di pomodori secchi, sott'olio scolati
    60 g di concentrato di pomodoro
  • 250 g di panna intera

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Natrium 2838 mg
Eiwitten 117.8 g
Calorieën 9943.6 kJ / 2376.6 kcal
Vetten 89.4 g
Vezels 11.9 g
Verzadigd vet 54.5 g
Koolhydraten 269.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...