Espaguetis a la carbonara a baja temperatura

4.4 33 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
4 raciones

Ingrediënten

Salsa carbonara
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 60 g de queso pecorino en trozos
  • 1 huevo
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de papada de cerdo adobada (guanciale), en dados
Cocción de pasta
  • 320 g de espaguetis
  • 1 cucharadita de sal
  • pimienta molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1623.2 mg
Eiwitten 30 g
Calorieën 2832.5 kJ / 677 kcal
Vetten 33.3 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 13.3 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...