Truthan-Tonnato mit warmem Kartoffelsalat

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Kartoffeln geschält, gewürfelt (1,5-2 cm)
    1000 g
  • Eier eingewickelt in Frischhaltefolie
    4
  • Trutenbrustfilets, ohne Haut
    800 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen zum Würzen
  • Butterschmalz
    20 g
  • gemischtes Gemüse in Stücke geschnitten (3-4 cm)
    100 g
  • Weißwein
    100 g
  • Lorbeerblätter frisch
    2
  • Wasser
    500 g
  • Oliven, alle Sorten, entkernt
    50 g
  • Salz plus extra zum Würzen
    ½ Teelöffel
Tonnato-Sauce
  • Sardellenfilets, in Öl eingelegt
    6
  • Salzgurke abgetropft
    1 - 2
  • Thunfisch aus der Dose in Olivenöl
    200 g
  • Crème fraîche, mit 30% Fettgehalt
    200 g
  • Salz
    3 Prisen
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1112.9 mg
Eiwitten 44.8 g
Calorieën 2325.8 kJ / 555.9 kcal
Vetten 24.7 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 9.9 g
Koolhydraten 34.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...