Burgers au porc effiloché

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 50min
6 portions

Ingrediënten

  • 2 gousses d'ail
  • 795 g épaule de porc, désossée parés (5-6 gros morceaux)
  • 115 g d'oignons tranchées en demi-lunes (½ cm/¼ in.)
  • 1 brin de romarin frais
  • 225 g d'eau
  • 170 g de vinaigre de cidre de pomme
  • 1 c. à thé de bouillon de légumes en pâte
  • ½ c. à thé de sel selon le goût
  • 340 g de sauce barbecue
  • de sauce barbecue pour servir
  • de feuilles de laitue pour servir
  • 6 pains à burger
  • 170 g de sauce barbecue selon le goût
  • de sel Pour l'assaisonnement, selon le goût
  • de poivre noir moulu Pour l'assaisonnement, selon le goût
  • d'oignon rouge en demi-lunes (.5-1.5 cm, pour servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 847 mg
Eiwitten 27 g
Calorieën 1807 kJ / 432 kcal
Vetten 18 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...