泰式咖哩雞和椰奶飯

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
6 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 對切半
    120 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 新鮮紅辣椒 去籽,略切,可多備一些切片裝飾用
    1 根
  • 20 克
  • 泰式黃咖哩醬
    50 克
  • 新鮮香茅
    2 支
  • 削皮,切片 (約 0.2 公分)
    20 克
  • 泰國檸檬葉 (optioneel)
    2
  • 600 克
  • 全雞 (900-1000 克) (詳見要訣)
    1 隻
    1000 克 附皮的雞上腿
  • 罐裝椰奶
    250 克
  • 茉莉香米
    250 克
  • 新鮮香菜 裝飾用
  • 檸檬 (optioneel) 切片,裝飾用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 238 mg
Eiwitten 46.6 g
Calorieën 3232.1 kJ / 772.5 kcal
Vetten 42.8 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 14.3 g
Koolhydraten 47.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...