
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 395 g cooked chicken meat, skinless, boneless cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 heaped tbsp parsley, fresh leaves only
- 100 g onions halved
- 315 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut into pieces
- 170 g celery cut into pieces (1.5 cm)
-
15
g butter, unsalted
of 15 g extra virgin olive oil - ½ tsp salt to taste
- ¼ - ½ tsp black pepper, ground to taste
-
2
heaped tbsp chicken stock paste plus 1135 g water
of 1135 g chicken stock - 60 g egg pasta, fresh, type pappardelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 205 kcal / 857.7 kJ
- Eiwitten
- 19.7 g
- Vetten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Natrium
- 416.1 mg