Knöpfli al formaggio

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

Formaggio e impasto
  • 200 g di formaggio Appenzeller (es. Etivaz), a pezzi (2 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
  • 400 g di farina
  • 100 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 punte di coltello di noce moscata in polvere
Finitura
  • 1800 g di acqua
  • ½ cucchiaio di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 31 g
Calorieën 2815 kJ / 672.8 kcal
Vetten 24.5 g
Koolhydraten 79.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...