港式油雞

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 醬油
    280 克
  • 冰糖
    130 克
  • 切片
    10 克
  • 切段
    75 克
  • 八角
    2 顆
  • 草果
    2 顆
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 山柰
    3 顆
  • 桂皮 約 5 公分 長
    1 塊
  • 去骨雞腿排 仿土雞腿,(1 支 約 360 克)
    2 支
  • 紹興酒
    2 大匙
  • 10 克
  • 25 克
  • 切蔥花
    40 克
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 4330.5 mg
Eiwitten 20.1 g
Calorieën 1483.2 kJ / 354.5 kcal
Vetten 14.5 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraten 38.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...