獅子頭白菜滷

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
6 顆

Ingrediënten

獅子頭
  • 7 克
  • 切段
    25 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 30 克
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    15 克
  • 醬油
    10 克
  • 紹興酒
    10 克
白菜滷
  • 乾香菇 預先泡水,再擠乾切片
    10 克
  • 蝦米 預先用米酒浸泡,瀝乾
    2 大匙
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 切片
    35 克
  • 蔥白和蔥綠分開,切段
    30 克
  • 500 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 大白菜 梗和葉分開,斜切片
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 塊

Natrium 636.9 mg
Eiwitten 11.6 g
Calorieën 844.2 kJ / 201.8 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraten 7.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...