雞肉蘑菇飯

雞肉蘑菇飯

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 短梗米
    200 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 甜椒 (任一種類) 切塊,(1-2 cm)
    150 - 180 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 新鮮蘑菇 一切四
    100 克
  • 去骨雞腿肉 切塊,約2-3公分
    250 克
  • 紅椒粉 (optioneel)
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 自製蔬菜高湯醬
    ½ 茶匙
  • 番茄 切丁
    100 克
  • 200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 1458.4 mg
Eiwitten 82.6 g
Calorieën 6749.1 kJ / 1613.1 kcal
Vetten 32.5 g
Vezels 44.2 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 272.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...