Asparagi con patate novelle e salsa olandese allo yogurt

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 porzioni

Ingrediënten

Asparagi e patate
  • 850 g di acqua
  • 900 - 1100 g di patate novelle (vedi consiglio)
  • 2000 g di asparagi bianchi peso lordo (vedi consiglio)
  • 2 pizzichi di sale
  • 250 g di burro
  • 300 g di yogurt greco
  • 3 uova
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero
  • 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
  • 10 g di senape
  • 10 g di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8.7 g
Calorieën 739.2 kJ / 176.7 kcal
Vetten 0.4 g
Vezels 8.8 g
Koolhydraten 38.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...