Apparaten en accessoires
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 portie
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
163 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Vetten
28 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
15.5 g
Koolhydraten
47.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Karamelijs
Geen beoordelingen
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen