Apparaten en accessoires
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 portie
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
163 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Vetten
28 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
15.5 g
Koolhydraten
47.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nessuna valutazione
Mosselen Marinière
Nessuna valutazione
Vanille Yoghurt
Nessuna valutazione
Appeltaart
Nessuna valutazione
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nessuna valutazione
Pommes Dauphine
1h 40min
Pistache Crème Brûlée
Nessuna valutazione
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nessuna valutazione
Wit Brood
Nessuna valutazione
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nessuna valutazione