Apparaten en accessoires
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 portie
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
163 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Vetten
28 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
15.5 g
Koolhydraten
47.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
No ratings
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 h 30 min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Appeltaart
No ratings
Mango-kokos lekkernij
No ratings
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 h 15 min
Tarte Tatin
2 h
Pierogi met vlees
1 h
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
No ratings
Lactosevrije luikse wafels
No ratings
Garnaalkroketten
No ratings