早餐(生滚牛肉粥、树莓芋泥蛋奶布丁和广东菜心)

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
1 人份

Ingrediënten

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 牛奶
    170 克
  • 白砂糖
    8 克
  • 400 克
  • 大米 洗净沥干
    40 克
  • 芋头 选用荔浦芋头,切小块
    100 克
  • 牛肉肉糜
    20 克
  • 1 克
  • 切丝
    2 - 3 克
  • 广东菜心 切段
    60 克
  • 芹菜 切末
    20 克
  • 树莓
    20 克
  • 生抽 推荐薄盐生抽,见要诀
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 785.8 mg
Eiwitten 22.6 g
Calorieën 2327 kJ / 556.2 kcal
Vetten 16 g
Vezels 6.6 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 81.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...