Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)

Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portion

Ingrediënten

  • chilli, green, long trimmed and deseeded if preferred
    2
  • garlic cloves
    4
  • ginger, fresh peeled and sliced
    4 centimetre
  • pork tenderloin trimmed and cut into 4 equal portions
    570 g
  • black pepper, ground to taste
  • barbecue sauce, hoisin or 1 tbsp homemade Hoisin Honey BBQ Sauce (see Tip)
    1 tbsp
  • red onion
    100 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • rice, white, type basmati
    200 g
  • water
    795 g
  • broccolini thick stems halved horizontally (see Tip)
    170 g
  • green bean, fresh trimmed
    155 g
  • tomato seeded and finely chopped
    300 g
  • coconut, shredded, unsweetened toasted
    3 tsp
  • lime juice
    1 ½ tbsp
  • cilantro, fresh leaves only
    3 tbsp
  • lime cut into wedges
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 526.5 mg
Eiwitten 28.5 g
Calorieën 2169.1 kJ / 518.4 kcal
Vetten 15.6 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraten 67.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...