Soupe de base en purée

Soupe de base en purée

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portion

Ingrediënten

  • 15 - 30 g d'huile d'olive
  • 170 - 200 g légumes variés à poêler (par ex. oignons, échalotes, poireaux), coupés en morceaux (¾ in.)
  • 700 - 750 g légumes variés (par exemple, courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais, pois verts), coupés en morceaux si nécessaire
  • 750 - 795 g d'eau
  • 1 c. à thé bouillon de légumes en pâte
    1 cube de bouillon de légumes
  • 1 c. à thé de sel selon le goût

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 717.9 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 449.7 kJ / 107.5 kcal
Vetten 4.2 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 14.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...