Riso spagnolo alle verdure

4.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio a fette sottili
  • 150 - 180 g di peperoni puliti e a pezzi (1-2 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di asparagi verdi puliti e a pezzi (2-3 cm)
    100 g di fagiolini surgelati
  • 150 g di cimette di broccolo
  • 400 g di acqua
  • 100 g di funghi freschi puliti e tagliati in quarti
  • 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 cucchiaino di paprika dolce (optioneel) o piccante, a piacere
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 200 g di riso a chicco corto

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 611.1 mg
Eiwitten 10.4 g
Calorieën 1486.2 kJ / 356 kcal
Vetten 7 g
Vezels 11.6 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 71.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...