Reis mit Lachs und Pilzen

3.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
    1
  • Paprika, gemischt in Stücken (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Champignons geviertelt
    100 g
  • Tomaten in Stücken (1 cm)
    100 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Paprika de la Vera (optioneel)
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Wasser
    600 g
  • weißer Rundkornreis
    200 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken (2-3 cm)
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 630 mg
Eiwitten 17.5 g
Calorieën 1567 kJ / 374.5 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 43.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...