Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
川丸子
- 5 克 薑 ,拍開
- 30 克 青蔥 ,切段,拍開
- 1 大匙 花椒粒
- 100 克 水
- 350 克 豬絞肉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 1 ½ 茶匙 太白粉
酸白菜鍋底
- 200 克 豬五花肉 ,約1 公分厚,5 公分 寬
- 15 克 油
- 8 克 薑 ,切絲
- 7 克 蒜頭 ,切片
- 200 克 酸白菜 ,切粗絲,約1 公分厚
- 1000 克 水
組裝
- 300 克 油 ,(油炸用)
- 300 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
- 100 克 新鮮香菇
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3539.5 kJ / 846 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 83.2 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 869.4 mg