川丸子酸白菜鍋

川丸子酸白菜鍋

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 人份

Ingrediënten

川丸子
  • 拍開
    5 克
  • 青蔥 切段,拍開
    30 克
  • 花椒粒
    1 大匙
  • 100 克
  • 豬絞肉
    350 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 ½ 茶匙
酸白菜鍋底
  • 豬五花肉 約1 公分厚,5 公分 寬
    200 克
  • 15 克
  • 切絲
    8 克
  • 蒜頭 切片
    7 克
  • 酸白菜 切粗絲,約1 公分厚
    200 克
  • 1000 克
組裝
  • (油炸用)
    300 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    300 克
  • 新鮮香菇
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 869.4 mg
Eiwitten 22.1 g
Calorieën 3539.5 kJ / 846 kcal
Vetten 83.2 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 18.7 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...