Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
食材準備
- 3 蒜球 (整球)
- 100 克 鴻喜菇
- 300 克 豬小排 ,切塊,以熱水川燙去血水
- 30 克 蝦米 ,泡水
- 40 克 乾干貝 ,泡水泡軟
- 1000 克 水
- 350 克 芋頭 ,去皮,切塊
芋頭麵疙瘩
- 200 克 高筋麵粉
- 50 克 杜蘭小麥粉
- 1 蛋黃
- 2 大匙 帕瑪森起士粉
- 70 - 100 克 水 ,(詳見要訣)
- 1500 克 水
- ½ 茶匙 鹽
排骨蒜蒜鍋
- 200 克 鮮奶油
- 100 克 娃娃菜 ,剖半對切
- 30 克 蒜苗 ,切片,蒜白和蒜綠分開
- 1 中卷 ,切圈
- Voeding
- per 6 人份
- Calorieën
- 14369.3 kJ / 3434.3 kcal
- Eiwitten
- 154.2 g
- Koolhydraten
- 349.8 g
- Vetten
- 161.2 g
- Verzadigd vet
- 73.9 g
- Vezels
- 31.5 g
- Natrium
- 3650.2 mg