手卷壽司

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
10 個

Ingrediënten

醋飯
  • 米醋
    50 克
  • 15 克
  • 2 茶匙
  • 1000 克
  • 白米 短梗米
    300 克
手卷壽司
  • 海苔 ( 20 x 10 公分)
    10 張
  • 蝦子 熟,去殼,從中剖半
    20
    100 克 新鮮鮪魚, ,生鮪魚,切小條
  • 綜合蔬菜 切條,(如: 紅蘿蔔、小黃瓜、酪梨等)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 塊

Natrium 54.8 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 542.1 kJ / 129.7 kcal
Vetten 1.1 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 24.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...