Apparaten en accessoires
培根花椰菜烘蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
12 塊
Ingrediënten
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油 不含抹油用25 克
-
培根丁130 克
-
綠花椰菜,切小朵100 - 120 克
-
鹽1 小撮
-
鮮奶油200 克
-
蛋4 顆
-
黑胡椒粉 依個人口味調整1 - 2 小撮
-
起司絲50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 塊
Natrium
130.2 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
603.2 kJ /
144.2 kcal
Vetten
12.3 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
信賴手工自製
33 recepten
Taiwan
Taiwan
極智烹飪 TM7
200 recepten
Taiwan
Taiwan