培根花椰菜烘蛋

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
12 塊

Ingrediënten

  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 橄欖油 不含抹油用
    25 克
  • 培根丁
    130 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    100 - 120 克
  • 1 小撮
  • 鮮奶油
    200 克
  • 4 顆
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    1 - 2 小撮
  • 起司絲
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 塊

Natrium 130.2 mg
Eiwitten 5.4 g
Calorieën 603.2 kJ / 144.2 kcal
Vetten 12.3 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 4.7 g
Koolhydraten 3.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...