Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 45 g sugar
- 115 g water, room temperature
- 30 g butter, unsalted, plus extra, to grease
- 2 ¼ tsp dried yeast
- 255 g whole milk, room temperature
- 595 g all purpose white flour
- 2 tsp salt
- all purpose white flour, to dust
Toutons
- 255 g vegetable oil, to fry
Bread
- butter, unsalted, softened to room temperature
- butter, unsalted, to serve
- molasses, any kind, to serve
- powdered sugar, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1383.2 kJ / 330.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 251.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin Ice Cream
10h 5 min.
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55 Min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Candy Corn
3h 10min
Chocolate Chews
1hod. 40min
Spiced Pears with Sangria
1h 20min
Pork Tortas
2 Std. 20 Min
Chocolate Coco Bars
1 Std.
Stracciatella Ice Cream
13u. 30min
Mint Chocolate Chip Ice Cream
8 Std. 15 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 Min