Tomaten-Pilz-Spaghetti

3.9 87 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    25 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Knoblauch, gemahlen
    1 Prise
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Chili, getrocknet (optioneel) (nach Geschmack anpassen)
    1 Prise
  • Schinkenspeck, gewürfelt (optioneel)
    100 g
  • Champignons aus der Dose abgetropft, in Scheiben
    80 g
  • passierte Tomaten
    300 g
  • Wasser
    550 g
  • Spaghetti (siehe Tipp)
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 469 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1537 kJ / 367 kcal
Vetten 8 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...