Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Zucchini (Ø 3-5 cm), Enden abgeschnitten, nicht längs halbiert
- 100 g Parmesan, in Stücken (1-2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (4 cm)
- 100 g Möhren, in Stücken (4 cm)
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 50 g Olivenöl
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 2 EL Speisestärke
- 4 EL Wasser
- 400 g Tomaten, geviertelt
- 100 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- 4 Stängel Basilikum, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2747 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse-Sauerkraut-Salat (mit Gemüsestyler)
20 Min
Zucchininudeln mit Bolognese
50 Min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30 min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30 min
Gemüsechips
3 Std.
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20 Min
Menü: Gnocchi italienische Art, Topfen-Honig-Pudding mit Ribiselspiegel
45min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20 Min
Vegetarische Pizza
1 Std. 45 Min
Griechischer-Salat mit gedünstetem Hähnchen
1 godz. 10 min
Coleslaw
10 Min