Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de garbanzos secos
- 80 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 10 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 300 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar las manos
- 100 g de harina para rebozar las bolitas (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3775 kJ / 902.3 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 79.8 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 360.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crackers de amaranto
45 Min
Hummus de judías pintas con nachos
1h 15min
Ceviche chifa de mero
40min
Cebollas fritas
20 min
Falafel
1h 30min
Humus
15 min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Falafel de garbanzos
13h
Falafel
1h
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Falafel
55min
Falafel de chícharo
30min