Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de garbanzos secos
- 80 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 10 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 300 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar las manos
- 100 g de harina para rebozar las bolitas (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3775 kJ / 902.3 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 79.8 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 360.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilaf navideño
40 min
Mantequilla de nueces pecanas
30 min
Barritas de arándanos con crumble de pacanas y avena
1h 20min
Sopa de papa al curry TM6 (Pelar)
35 Min
Ramen coreano con tofu
8h 50min
Bocata de seitán con tzatziki
30 min
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
2h
Babaganoush
50 min
Hummus de judías pintas con nachos
1 Std. 15 Min
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2h 15 min
Ricotta casera
50 min
Ghee
2 Std. 10 Min