蘿蔔絲豬肉餅

蘿蔔絲豬肉餅

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 片

Ingrediënten

  • 白蘿蔔 去皮,切成能放入進料口的寬度
    500 克
  • 醃製用
    2 茶匙
  • 豬絞肉
    200 克
  • 切蔥花
    2 支
  • 醬油
    10 克
  • 蠔油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 片

Natrium 1126.3 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 608.4 kJ / 145.4 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...