蘿蔔絲豬肉餅
TM6

蘿蔔絲豬肉餅

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 克 白蘿蔔 ,去皮,切成能放入進料口的寬度
  • 2 茶匙 鹽 ,醃製用
  • 200 克 豬絞肉
  • 2 支 蔥 ,切蔥花
  • 10 克 醬油
  • 5 克 蠔油
  • 1 小撮 鹽
  • 1 小撮 白胡椒粉

Voeding
per 1 片
Calorieën
608.4 kJ / 145.4 kcal
Eiwitten
6.5 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
11.2 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
1.5 g
Natrium
1126.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten