Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 白蘿蔔 ,去皮,切成能放入進料口的寬度
- 2 茶匙 鹽 ,醃製用
- 200 克 豬絞肉
- 2 支 蔥 ,切蔥花
- 10 克 醬油
- 5 克 蠔油
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 油
- Voeding
- per 1 片
- Calorieën
- 608.4 kJ / 145.4 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1126.3 mg