Apparaten en accessoires
蘿蔔絲豬肉餅
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 片
Ingrediënten
-
白蘿蔔 去皮,切成能放入進料口的寬度500 克
-
鹽 醃製用2 茶匙
-
豬絞肉200 克
-
蔥 切蔥花2 支
-
醬油10 克
-
蠔油5 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
油
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Natrium
1126.3 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
608.4 kJ /
145.4 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一起螺旋吧
10 recepten
Taiwan
Taiwan