Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla fría (en un bloque)
Napolitanas
- 300 g queso emmental
- 10 lonchas de jamón cocido (cortadas por la mitad a lo largo)
- 1 huevo batido
- 2 - 3 cucharadas de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hornazo de Salamanca
50 min
Azucarillos de caramelo
24 godz.
Frijoles Maneados
20min
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Tarta de queso con Baklava
3u. 30min
Bolitas de queso con frutos secos
30 min
Ensalada con langostinos al ajillo y tomates cherry
30 min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 min
Tarta con bizcocho de cerveza negra
3u. 30min
Pintxo Donosti
15min
Muffins de huevo y beicon
45 min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1h