Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour le poisson
- 250 g de riz basmati
- 1 c. à café de harissa
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 500 g de dos de cabillaud, en morceaux
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 50 g d'amandes décortiquées et concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorba freekeh
1 Std.
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min
Chorba tunisienne
45 Min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 Std.
Riz djerbien aux blancs de poulet
1 Std.
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35 Min
Conchiglie à l'ail et aux olives
25min
Lentilles (Chorba 3dess)
1h 10min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Fricassés orientaux
2h 20min