Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour le poisson
- 250 g de riz basmati
- 1 c. à café de harissa
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 500 g de dos de cabillaud, en morceaux
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 50 g d'amandes décortiquées et concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorba tunisienne
45 min
Tajine de kefta aux œufs
1h 15 min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1h
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Rfissa au poulet
1h 20 min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1h 55min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55 min
Chakchouka aux œufs
50 min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35 min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h