Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour le poisson
- 250 g de riz basmati
- 1 c. à café de harissa
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 500 g de dos de cabillaud, en morceaux
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 50 g d'amandes décortiquées et concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce cheddar
10 Min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Buns aux légumes et fromage
3 godz. 45 min
Quatre-quarts
55 min
Simit
2h 10min
Chemin de fer
3h 20 min.
Farce pour tacos aux champignons
35 min
Onigiris au saumon, wasabi et shiso
1 godz.
Riz zembrocal
55 min
Sirop de vanille
30 Min
Croquets aux noix de pécan
55 min
Crumpets (UK)
3h