豆腐蒸蛋捲
TM6 TM5

豆腐蒸蛋捲

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 大匙 味醂
  • 1 茶匙 醬油
  • ½ 茶匙 烹大師鰹魚高湯粉
  • 150 克 嫩豆腐
  • ¼ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 鹽
  • 3 顆 蛋
  • 400 克 水

Voeding
per 4 人份
Calorieën
1556.3 kJ / 372 kcal
Eiwitten
34.2 g
Koolhydraten
6.1 g
Vetten
22 g
Verzadigd vet
6.5 g
Vezels
1.4 g
Natrium
1805.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten