豆腐蒸蛋捲

豆腐蒸蛋捲

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 味醂
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ½ 茶匙
  • 嫩豆腐
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 3 顆
  • 400 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 人份

Natrium 1805.8 mg
Eiwitten 34.2 g
Calorieën 1556.3 kJ / 372 kcal
Vetten 22 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 6.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...