Apparaten en accessoires
豆腐蒸蛋捲
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
味醂1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
烹大師鰹魚高湯粉½ 茶匙
-
嫩豆腐150 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蛋3 顆
-
水400 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 人份
Natrium
1805.8 mg
Eiwitten
34.2 g
Calorieën
1556.3 kJ /
372 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
健康小食蛋料理
8 recepten
Taiwan
Taiwan