Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
煮蛋
- 1800 克 水
- 6 蛋
麻藥蛋醃汁
- 10 克 薑 ,切小塊
- 5 克 白芝麻
- 20 克 蒜頭
- 200 克 醬油
- 70 克 冰糖粉
- 70 克 水
- 30 克 青蔥 ,切蔥花
- 20 - 30 克 新鮮紅辣椒 ,切小圈,依照個人辣度喜好調整,(詳見要訣)
- 1 茶匙 白芝麻
- 20 克 韓國麻油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 746.3 kJ / 178.4 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1914 mg