羊肉炖腐竹

羊肉炖腐竹

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 20 克
  • 切片
    10 克
  • 大葱 切段
    50 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    1 片
  • 羊肉 切块,选用羊腩排
    500 克
  • 500 克
  • 柱候酱
    30 克
  • 花生酱
    20 克
  • 腐乳
    20 克
  • 生抽
    20 克
  • 红腐乳汁
    20 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 腐竹 新鲜的,切段
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 725.5 mg
Eiwitten 43.5 g
Calorieën 2645.2 kJ / 632.2 kcal
Vetten 47.2 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 13.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...