
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lentilles vertes sèches
- 1 oignon coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 3 carottes en rondelles
- 1 pomme de terre en cubes
- 3 c. à soupe bombées de concentré de tomate
- 1 c. à soupe bombée de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de paprika doux
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 1200 g d'eau
- feuilles de coriandre fraîche ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 492.2 kcal / 2059.1 kJ
- Eiwitten
- 27.7 g
- Vetten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vezels
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Natrium
- 2455 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1u.
Sayadieh (riz épicé au poisson)
50min
Keftas au four
1u. 20min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Soupe de lentilles orientale (mercimek çorbasi)
30min
Tajine de kefta aux œufs
1u. 15min
Petits pains à la semoule
1u. 50min
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50min
Berkoukes
50min
Pain semoule
2u.
Chorba freekeh
1u.