
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lentilles vertes sèches
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 3 carottes, en rondelles
- 1 pomme de terre, en cubes
- 3 c. à soupe bombées de concentré de tomate
- 1 c. à soupe bombée de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de paprika doux
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 1200 g d'eau
- feuilles de coriandre fraîche, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2059.1 kJ / 492.2 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 15.2 g
- Natrium
- 2455 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Pains batbout marocains
1 Std.
Purée de pois cassés (bisarra)
45 Min
Chorba tunisienne
45 Min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30 Min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 Std.
Boulgour oriental
15 Min
Keftas au four
1 godz. 20 min