Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g Wasser
-
1
Packung Trockengerm (7 g)
of 20 g frische Germ - 15 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
-
500
g Weizenmehl Type 550 oder 700
of 500 g Pizzamehl - 2 TL Salz
- 300 g Mozzarella, in Stücken, plus 4 Scheiben (ca. 60 g)
- 120 g Tomatenpassata
- 120 g Ricotta
- 80 g Salami (siehe Variation)
- 16 Basilikumblätter, frisch (optioneel)
- ¼ Teelöffel schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4061 kJ / 971 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1941 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One Pot Feta Pasta
35 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30min
Gegrillte Burger mit Erdäpfel und Knoblauchmayonnaise
1h 40min
Erdäpfelpüree-Laibchen
55 min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2h 30min
Jägersauce mit Knödel
50 min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1 godz.
Nutella-Schnitte
2 Std.
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30 min