Apparaten en accessoires
Tostadas keto con jitomate, mozzarella y arúgula
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
10 rebanada
Ingrediënten
-
100 g de mantequilla
-
30 g de aceite de coco
-
7 huevos
-
200 g de harina de almendra
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1 cdita de sal
-
1 cdita de psyllium
-
1 cdita de aceite de oliva extra virgen
-
100 g de jitomate en rebanadas finas
-
100 g de mozzarella en rebanadas
-
40 g de arúgula
-
3 - 4 pizcas de pimienta negra molida
-
3 pizcas de sal
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 rebanada
Natrium
382.2 mg
Eiwitten
11.1 g
Calorieën
1266.4 kJ /
302.7 kcal
Vetten
27.3 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.8 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Delicias Keto
5 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Tortitas Low carb
20min
Ositos de goma
25u. 25min
Bulletproof coffee
5min
Nuggets de pollo
1u. 10min
Magdalenas de nueces pecán
30min
Torta de almendras
1u. 10min
Pan nube de palta
45min
Mayonesa keto
5min
Magdalenas de parmesano y hierbas
20min
Block de avellanas y cacao
2u. 25min
Hotcakes Keto
20min
Panqué de chocolate low carb
50min