Frittata aus dem Egg poacher

Frittata aus dem Egg poacher

4.4 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    30 g
  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    30 g
  • Kresse abgeschnitten
    20 g
  • Zwiebel halbiert
    40 g
  • Eier
    6
  • Butter zimmerwarm
    20 g
  • Sonnenblumenöl zum Einfetten
    1 TL
  • Schinkenwürfeli
    75 g
  • Wasser
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 11.6 g
Calorieën 680.4 kJ / 162.6 kcal
Vetten 12 g
Koolhydraten 1.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...