Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
比利時鬆餅
- 3 顆 蛋
- 3 小撮 鹽
- 60 克 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
- 200 克 牛奶
- 200 克 中筋麵粉
- 10 克 泡打粉
菲達乳酪醬
- 30 克 原味開心果,去殼
- 200 克 菲達乳酪 ,剝碎
- 100 克 原味優格
- 170 克 奶油乳酪
- 10 克 新鮮萊姆汁
- 2 小撮 鹽
- 20 克 新鮮細香蔥 ,切碎
- 3 - 4 大匙 蜂蜜 ,多備一些淋醬用
- ½ 茶匙 乾辣椒碎片
- 2 - 3 小撮 香蒜粉
- 2 - 3 小撮 煙燻紅椒粉
- 250 克 煙燻鮭魚 ,切片
- 新鮮蒔蘿
- Voeding
- per 1 塊
- Calorieën
- 1410.3 kJ / 337.1 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 602.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
牛肉塔可酪梨熱壓三明治
30 Min
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
黑松露干貝蔬菜塔
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
烤布里起司佐無花果醬
Geen beoordelingen
韓式燒肉夾生菜
Geen beoordelingen
橙香地瓜肉桂捲
Geen beoordelingen
客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)
Geen beoordelingen
槓子頭
1 Std. 20 Min