烧椒牛肉

烧椒牛肉

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛里脊 切片
    300 克
  • 生抽
    50 克
  • 蚝油
    50 克
  • 蛋清
    1 颗
  • 520 克
  • 红薯淀粉
    10 克
  • 40 克
  • 新鲜二荆条 切5厘米段
    250 克
  • 蒜头
    12 瓣
  • 20 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 金针菇
    150 克
  • 花椒
    2 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 867.5 mg
Eiwitten 20.7 g
Calorieën 1167 kJ / 278.9 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 15.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...