Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 克 橄欖油
- 20 克 黃芥末
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 煙燻紅椒粉
- 1200 克 全雞
- 250 克 洋蔥 ,切塊,(2-3 公分)
- 150 克 紅甜椒 ,切塊,(2-3 公分)
- 150 克 青椒 ,切塊,(2-3 公分)
- 300 克 櫛瓜 ,切丁,(約 1 公分)
- 400 克 罐頭番茄
- 1 - 2 小撮 鹽
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 3638.7 kJ / 869.7 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 82.4 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 22.9 g
- Natrium
- 3701 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Geen beoordelingen
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
馬鈴薯格子薯餅
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Geen beoordelingen
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
水牛辣雞小漢堡
Geen beoordelingen
潘尼朵尼蛋糕版
Geen beoordelingen
鮮蝦花椰菜蛋沙拉三明治
30 Min
奶油乳酪胡蘿蔔蛋糕
3u.