Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 大匙 煙燻紅椒粉
- ½ 茶匙 乾辣椒碎片
- 1 茶匙 乾燥茵陳蒿
- 1 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 香蒜粉
- 1 茶匙 糖
- 1000 克 豬里肌肉 ,(詳見要訣)
- 1000 克 粉質馬鈴薯 ,削皮,切塊
- 350 克 牛奶
- 1 茶匙 鹽
- 30 克 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
- 1 - 2 小撮 肉荳蔻粉
- 新鮮巴西利葉 ,切碎
- 60 - 70 克 芝麻葉
- 20 - 25 櫻桃番茄 ,對切半
- 巴薩米可醋
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 33.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 623.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Geen beoordelingen
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤雞佐法式燉菜
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
潘尼朵尼蛋糕版
Geen beoordelingen
栗金糖
Geen beoordelingen
錦卵
1 Std. 30 Min