Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 克 帶皮五花肉
- 50 克 黃芥末
- 6 - 7 小撮 鹽
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉
- 15 克 新鮮巴西利 ,只取葉子
- 85 克 特級初榨橄欖油
- 60 克 醃漬酸豆 ,瀝乾
- 60 克 新鮮黃檸檬汁
- 1000 克 水
- 260 克 長粒米 ,如: 香米
- 300 克 紅蘿蔔 ,切半圓型,(約1 公分 寬)
- 150 克 紅甜椒 ,切塊,(約 2 公分)
- 150 克 黃甜椒 ,切塊,(約 2 公分)
- 400 克 櫛瓜 ,切塊,(約 2 公分)
- 2 粒 蒜頭
- 150 克 蜂蜜
-
3
大匙 壺底醬油
of 3 大匙 醬油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 6715 kJ / 1605 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 101.8 g
- Vetten
- 121.8 g
- Verzadigd vet
- 39.7 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2133.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
炒花椰菜起司熱壓三明治
Keine Bewertungen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Keine Bewertungen
烤雞佐法式燉菜
Keine Bewertungen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Keine Bewertungen
烤真鯛佐香料油
Keine Bewertungen
黑松露干貝蔬菜塔
Keine Bewertungen
蒜香奶油明蝦
Keine Bewertungen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Keine Bewertungen
水牛辣雞小漢堡
Keine Bewertungen
潘尼朵尼蛋糕版
Keine Bewertungen
耶誕香草小羔羊排與野菇
Keine Bewertungen
高蛋白穀物棒
Keine Bewertungen