Traditionel østrigsk oksegulasch

Traditionel østrigsk oksegulasch

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
4 portioner

Ingrediënten

  • Oksebryst skåret i stykker (3 cm)
    600 g
  • sennep (fx engelsk sennep)
    20 g
  • løg skåret i 8-10 skiver
    350 g
  • sød paprika
    3 tsk
  • salt
    1 tsk
  • cayennepeber, stødt
    ¼ tsk
    ¼ tsk stærk paprika
  • tomatpure
    20 g
  • fed hvidløg efter smag, halveret
    1 - 2
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • ghee smør, usaltet
    30 g
  • rødvin (optioneel)
    50 g
  • vand
    200 g
  • merian, tørret
    1 tsk
    oregano, tørret
  • oksebouillon, terning (til 0,5 l) smuldrede
    ½
    ½ tsk oksebouillon, smuldrede

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 1483 kJ / 354 kcal
Vetten 21 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen