Apparaten en accessoires
Japansk ramen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 50min
4 portioner
Ingrediënten
-
svineslag snittet i toppen400 g
-
fed hvidløg3
-
japansk soya sauce60 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk10 g
-
vand2000 g
-
hønsebouillon (se tip)3 tsk
-
sort riseddike1 tsk
-
ingefær skåret i skiver (3 mm)2 cm
-
misopasta50 g
-
æg2
-
babyspinat, frisk100 g
-
nudler, tørret270 g
-
nori tang revet i 4 stykker1
-
majs, dåse4 spsk
-
forårsløg skåret i tynde skiver, til pynt2
-
sesamfrø ristet, til pynt2 tsk
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1249 mg
Eiwitten
32 g
Calorieën
1860 kJ /
443 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nudler og dumplings
9 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarlasagne
Geen beoordelingen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Geen beoordelingen
Soba nudler
Geen beoordelingen
Japanske ramen nudler
Geen beoordelingen
Dumpling dej
1u.
Kinesiske ægnudler
1u.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Geen beoordelingen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Geen beoordelingen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Geen beoordelingen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Geen beoordelingen