Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)

Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portioner

Ingrediënten

Nuoc cham dressing
  • fed hvidløg
    2
  • bird’s-eye chili, frisk skåret i skiver
    1
  • limesaft
    2 spsk
  • vand
    120 g
  • fiskesauce
    50 g
  • riseddike
    50 g
  • palmesukker, alle typer
    40 g
Kylling og ris
  • ris, jasmin
    250 g
  • vand plus ekstra efter behov
    1200 g
  • hønsebouillon (se tips)
    2 spsk
  • ingefær skrællet og skåret i tynde skiver
    40 g
  • soyasauce
    2 spsk
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    2 tsk
  • kyllingebryst, uden skind (ca. 700 g), i kvarte
    4
  • forårsløg skåret i tynde skiver
    3
  • mynteblade, friske (ca. 2 kviste)
    20
  • agurk skåret i tynde skiver
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 3304 mg
Eiwitten 46 g
Calorieën 2161 kJ / 515 kcal
Vetten 7 g
Vezels 13 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen