猪肉葱花炒蛋

猪肉葱花炒蛋

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 20 克
  • 去皮五花肉 切薄片
    150 克
  • 切丝
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽 约½茶匙
    2 克
  • 白砂糖 约½茶匙
    2 克
  • 切末
    3 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 338 mg
Eiwitten 14.6 g
Calorieën 2353.8 kJ / 562.6 kcal
Vetten 55.1 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 17.6 g
Koolhydraten 2.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...