Apparaten en accessoires
猪肉葱花炒蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
油20 克
-
去皮五花肉 切薄片150 克
-
姜 切丝5 克
-
生抽10 克
-
老抽 约½茶匙2 克
-
白砂糖 约½茶匙2 克
-
葱 切末3 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
338 mg
Eiwitten
14.6 g
Calorieën
2353.8 kJ /
562.6 kcal
Vetten
55.1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
17.6 g
Koolhydraten
2.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
快手晚餐
5 recepten
China
China