猪肉葱花炒蛋
TM6 TM5

猪肉葱花炒蛋

2.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
  • 20 克 油
  • 150 克 去皮五花肉 ,切薄片
  • 5 克 姜 ,切丝
  • 10 克 生抽
  • 2 克 老抽 ,约½茶匙
  • 2 克 白砂糖 ,约½茶匙
  • 3 根 葱 ,切末

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2353.8 kJ / 562.6 kcal
Eiwitten
14.6 g
Koolhydraten
2.3 g
Vetten
55.1 g
Verzadigd vet
17.6 g
Vezels
0.2 g
Natrium
338 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten