Apparaten en accessoires
土豆榨菜肉丝
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
榨菜 切丝100 克
-
猪里脊肉 切丝150 克
-
生抽15 克
-
料酒5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
土豆 去皮,切1厘米条状300 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1300 mg
Eiwitten
10.1 g
Calorieën
731.5 kJ /
175 kcal
Vetten
8.2 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
15.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
21天快手菜
21 recepten
China
China