蒜蓉蒸软骨

蒜蓉蒸软骨

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 海鱼干 泡软后沥干水分
    10 克
  • 虾米 泡软后沥干水分
    20 克
  • 新鲜鱿鱼须 切小块
    100 克
  • 蒜头
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 猪肋排 切块,选择带软骨多的
    500 克
  • 2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙
  • 蒸煮用
    700 克
  • 香菜 适量,装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 22.2 g
Calorieën 1896.3 kJ / 453.3 kcal
Vetten 37.8 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 14.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...