韓式泡菜鮪魚拌肉片
TM6

韓式泡菜鮪魚拌肉片

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 顆 蛋
  • 水 ,加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
  • 1000 克 水
  • 300 克 豬五花火鍋肉片 ,切片,(長約5 公分)
  • 140 克 罐裝油漬鮪魚 ,1 罐,瀝乾
  • 120 克 韓式泡菜
  • 洋蔥 ,切絲
  • 小黃瓜 ,切粗條

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2117.6 kJ / 506.1 kcal
Eiwitten
21.1 g
Koolhydraten
1.9 g
Vetten
45.3 g
Verzadigd vet
15.9 g
Vezels
0.9 g
Natrium
301.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten