Apparaten en accessoires
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
蛋2 顆
-
水 加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
-
水1000 克
-
豬五花火鍋肉片 切片,(長約5 公分)300 克
-
罐裝油漬鮪魚 1 罐,瀝乾140 克
-
韓式泡菜120 克
-
洋蔥 切絲
-
小黃瓜 切粗條
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
301.8 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
2117.6 kJ /
506.1 kcal
Vetten
45.3 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
1.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
爽口輕食
10 recepten
Taiwan
Taiwan