韓式泡菜鮪魚拌肉片

韓式泡菜鮪魚拌肉片

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 2 顆
  • 加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
  • 1000 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片,(長約5 公分)
    300 克
  • 罐裝油漬鮪魚 1 罐,瀝乾
    140 克
  • 韓式泡菜
    120 克
  • 洋蔥 切絲
  • 小黃瓜 切粗條

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 301.8 mg
Eiwitten 21.1 g
Calorieën 2117.6 kJ / 506.1 kcal
Vetten 45.3 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 15.9 g
Koolhydraten 1.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...